Jaunums veikalā - Hoka One One Torrent 2

Hoka One One Torrent 2 apavi ir izstrādāti sadarbojoties ar pasaules klases sportistiem. Torrent 2 ir taku skriešanas apavi no Kalifornijas brenda Hoka One One.

hoka-torrent2-profils hoka-torrent2-sansProfly starpzole ir lieliskākā īpašība šiem apaviem (protams, atskaitot to pievilcīgo izskatu), tā nodrošina mīkstu piezemēšanos un eksplozīvu atspērienu. Uz sasalušās zemes pat patīkamas sajūtas un komforts bija pēdām.hoka-torrent2

hoka-torrent2-augsahoka-torrent2-zoleZole ir atjaunināta ar daudzvirzienu protektoru, kas nodrošina lielisku saķeri reljefainā apvidū, kopā ar jauno viduszoli un tās pastiprināto atspērienu, uzkalnos uz augšu skrienas ar patīkamu, baudāmu pārliecību.

Siets ir ar pārstrādātām poliestera šķiedrām, labi elpojošs, bet tajā pašā laikā uztur siltumu un 40min skrējiens pie -2c nesagādaja nekādas problēmas ar pēdu nosalšanu.

Lai aktīva Jums ziema!

Meklē šos lieliskos taku skriešanas apavus šeit pat internetveikalā vai uzmēri pie mums Dārzciema 60, Rīga.hoka-torrent2-aizmugure hoka-torrent2-kalna

Atstāt komentāru