Jaunums veikalā - Adidas Terrex Trailmaker!

adidas-terrex

 

Jaunums mūsu veikalā, Adidas Terrex Trailmaker pārgājienu apavi ar Gore-Tex membrānu.

Neļauj urbānajam stilam un izskatam sevi apmānīt, šie apavi izturēs ne tikai pilsētas peļķes, bet arī ziemīgus pārgājienus pa slapjām un reljefainām takām!

adidas-terrex adidas-terrex adidas-terrex adidas-terrex

Šie augstāk redzamie ir vīriešu apavi, Trailmaker Gore-Tex un augstāka profila Trailmaker Mid GTX. Abi aprīkoti ar Gore-Tex membrānu, kas atgrūž ūdeni un Traxion apakšzoli lieliskai saķerei uz dažādiem segumiem. Vieglā EVA starpzole palīdz, ne tikai saglabāt zemu apavu svaru, bet arī dod patīkamu komfortu pēdām, kas noderēs garākos pārgājienos.

Mid GTX būs lieliska izvēle aukstākam laikam, jo augstais profils palīdzēs aizturēt mitruma iekļūšanu apavos un dos ekstra siltumu.

adidas-terrexŠie ir sieviešu pārgājiena apavi Terrex Trailmaker Gore-Tex, kā jau pēc nosaukuma noprotat, arī šie ir aprīkoti ar ūdens atgrūdošu membrānu un būs piemēroti dažādiem segumiem, jo aprīkotas ar Traxion apakšzoli, kam ir izteikti protektori. adidas-terrex
adidas-terrexUn protams arī mazajiem ir piedāvājumā lieliski apavi lai dotos līdzi jums piedzīvojumos. Šie ir Terrex  Mid Winter Boa apavi. Tie izceļas ar Continental apakšzoli, kas palīdzēs tikt visos kalnos augšā, Climawarm materiālu siltuma uzturēšanai, Ortholite iekšpēdiņa komfortam, Climaproof materiāls ūdens atgrūšanai peļķes caurskriešanas procesā... un protams galvenais - Boa sistēma, palīdzēs apavus atvērt un aizvērt sekundēs, vienkārši pagriešot Boa slēdzi.

adidas-terrex

adidas-terrex

adidas-terrexLai arī šie apavi saucas Trailmaker un ir lieliski meža taku pastaigām, bet, manuprāt, pateicoties to urbānajam stilam, tie būs lieliski arī pilsētām, itseviški ja plānā garāks maršuts! Komforts, ūdens atgrūšana un zole ar saķeri būs vairāk kā lietderīga!

Meklē šos apavus šeit pat internetveikalā un dodies ārā svaigā gaisā ar komfortu! Lai kustīga ziema!

Atstāt komentāru